Privacy Policy

Privacy Policy

Gardelly

Gardelly, gevestigd aan Loosterweg 33 (2215 TM, Voorhout, Nederland), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Wij van Gardelly zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.


Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Gardelly. U dient zich ervan bewust te zijn dat Gardelly niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Gardelly respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten (account en bestellen)

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Gardelly of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Gardelly verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Lijst met contactgegevens van de klant via een app
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Uw Account

Op de Gardelly site kunt u een account aanmaken. U vult uw eigen gegevens in met de daarbij gekozen gebruikersnaam en zelfgekozen wachtwoord. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres en NAW-gegevens. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot u het account opheft. Wij bewaren deze informatie, zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij u kunnen contacteren in het kader van uitvoering van de overeenkomst. U kunt via uw accountinformatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Afhandelen Bestelling

Wanneer u bij Gardelly een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens uit uw account om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, IP-adres, factuuradres, NAW-gegevens en betalingsgegevens. Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met u sluiten. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derde

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • Ons postbedrijf PostNL
  • Onze betalingsprovider Mollie

Contact opnemen met de klantenservice

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice omdat u hulp nodig heeft, verzamelen we uw naam en e-mailadres en eventuele andere informatie die u ons geeft. We verzamelen en bewaren deze persoonsgegevens om u van dienst te kunnen zijn en de Gardelly-service te verbeteren. Gardelly gebruikt de verkregen informatie uitsluitend om het in de e-mail omschreven probleem op te lossen. Gardelly verkoopt e-mailadressen nooit.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Gardelly en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@gardelly.com.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.
Onze Gardelly nieuwsbrief is voor geïnteresseerden die informatie over de producten en/of diensten willen ontvangen. Iedere nieuwsbrief bevat een link, waarmee u zich kunt afmelden. Ook is dit mogelijk via uw eigen Gardelly-account. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt.

Reclame

Wij sturen graag reclame over onze aanbiedingen, nieuwe producten en/of diensten. Dit doen we via de nieuwsbrief (per email) en via social mediakanalen (Instagram, facebook, Pinterest, YouTube, etc.) Niks ontvangen en niks meer zien? Elke email bevat een afmeldlink. Voor de sociale media kunt u Gardelly “ontvolgen” of het abonnement beëindigen.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@gardelly.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Cookies

Gardelly gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Gardelly gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/.

Op de Gardelly website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale mediabedrijven. Hieronder een overzicht:

  • Google Analytics We gebruiken Google Analytics om informatie over het gebruik van de Site te verzamelen voor statistische analyse: Google Analytics gebruikt een reeks cookies om Site-informatie te verzamelen en te rapporteren over het Sitegebruik in gedeeltelijk anonieme vorm.
  • Google AdWords Remarketing We gebruiken Google AdWords Remarketing voor gerichte marketing voor gebruikers die onze Site bezoeken. Met cookies van Google Remarketing kan Tacx advertenties laten zien zodra een gebruiker onze Site verlaat en eventuele Sites van Google Display Network-partners bezoekt. Wanneer u een dergelijke site bezoekt, worden cookies door die site gebruikt om onze advertenties te laten zien op basis van de sitegeschiedenis in uw browser. We gebruiken deze cookies ook om de effectiviteit van onze advertenties op dit medium te beoordelen.
  • Sociale media
  • Instagram
  • Pinterest
  • Youtube

Statistieken

Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website.

Geautomatiseerde besluitvorming

Gardelly neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Gardelly) tussen zit. Gardelly gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: WordPress, Woocommerce en Microsoft Dynamics (voorraadbeheer en orderverwerking).

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Gardelly bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren u gegevens totdat u het account opheft.

Beveiliging

Gardelly neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@gardelly.com.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Gardelly
Loosterweg 33
2215 TM Voorhout
+31 6 53154152
info@gardelly.com