Over ons

Wij zijn Gardelly

“We make people love growing!”. Gardelly maakt het groeien van groen voor iedereen makkelijk en leuk! Van tulpenbollen tot lavendel en van cocktail mix kruiden tot organische plantvoeding. Onze producten zijn simpel te groeien en komen met een heldere stap voor stap uitleg. De pakketten zijn niet alleen groen en gezellig, maar ook nog eens heel aantrekkelijk. Dus voor zowel jezelf als voor anderen een kleurrijk cadeau! Wil je meer weten over ons team Gardelly, kijk gauw verder…

Bollen_veld.svg

Meer groen en bloemen!

Gardelly gaat voor meer groen en bloemen, zowel buiten als binnen. Bij Gardelly verkopen we groeipakketten, met heldere uitleg en duidelijke instructies. Iedereen kan groeien!

Planten_veld.svg

Zelf kruiden, groente en fruit groeien!

Altijd al je eigen kruiden, groente en fruit willen kweken? Je eigen kleine moestuintje op je balkon of kruidentuintje in de keuken willen zien opkomen? Start nu met onze Gardelly kweeksets! Makkelijk, duidelijk.. en natuurlijk erg lekker.

Cadeau_blaadjes.svg

Gardelly als cadeautje

Gardelly is niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook heel leuk als cadeautje. Geef jouw vriend, buurman, oma of basisschoolleraar een eigen groeipakketje cadeau, en zie ze direct opfleuren!

Blogs

Meer weten over groeien en bloeien?!

Lees hier meer

 • Idee_bol

  Het zaadje: Tulpmania anno nu

  Het groeien van bloemen, planten en zaden doen we in Nederland al sinds je een bloembol in 1636 voor een grachtenpand in Amsterdam kon ruilen! Maar waar koop je in de 21st eeuw nou nog op een leuke, snelle en makkelijke manier jouw groeiende en bloeiende producten?

   

   

 • Cadeau_bloemen

  De groei: Hier is Gardelly

  Ziehier, het begin van Gardelly! Leuke, snelle en makkelijke groeiproducten, tot bij jou aan de deur! Na veel brainstormen en het planten van ideeën kwamen de Gardelly producten tevoorschijn. Mooi, duurzaam, duidelijk en makkelijk, voor binnen en buiten, en voor groot en klein!

 • Gardelly_Jongen_schep

  De bloei: Grow up!

  Samen groeien we verder. Gardelly helpt je graag bij elke stap van het planten tot de bloei. Naast onze Gardelly pakketten geven we je met onze blogs, nieuwsbrieven en tutorials nog heel veel tips & tricks ‘to grow on’! Wanneer moet ik zaaien? Hoeveel water en zon heb ik nodig? Je vindt het bij Gardelly!

   

 • Gardelly_Schaal_zaad_aard_mix

  #WeMakePeopleLoveGrowing

  Gardelly’s doel is om iedereen aan het groeien te krijgen. Geurige en kleurige bloemen of lekkere groente en fruit; je groeit het zelf! “Quick & Dirty”: met jouw complete en makkelijke Gardelly product ben je klaar om aan de slag te gaan.

  Let’s grow!

Volg ons ook op:Instagram, Facebook, Youtube en Pinterest