Herfst trendkleuren, bloembollen!

Herfst trendkleuren voor bloembollen. Onze eerste blog over trendkleuren 2021. Wij geloven dat bloembollen in huis en tuin kleur kunnen geven. Het is een kleurenpalet waar de combinaties eindeloos zijn. Wij inspireren je graag met de volgende trend die wij zagen opkomen.

Een van de trends wat wij zagen is veel meer tuinieren en bezig zijn met de natuur. Het sfeertjes van binnen naar buiten trekken. Nou daar zijn bloembollen zijn de ideale kleine verrassingen voor je tuin. Erg makkelijk te planten en daarna is het wachten tot het voorjaar.

Wil jij van die kleine reminders in je agenda? Wanneer het beste is te planten, zaaien en/of oogsten?

Klik op deze link en voeg onze Gardelly agenda toe aan jouw agenda.

Trendkleur: Terracotta

Eerste trendkleur: Terracotta is opnieuw een trendkleur. Warme aardetinten die het gevoel geven van mediterrane sferen. Juist goed toe te passen in tuin met de kleuren bloemen. Combineer alle oranje tinten met elkaar. Voor meer eigenheid combineer je oranje tinten met de volgende kleuren: pastel rosé, wit, pastel geel en donkerpaars. 

Trendkleur: Terracotta
Narcis
Tulp
Hyacinth

Trendkleur: Blauw

Sommige trends komen en gaan, maar de blauwe trend blijft nog even! Een allround klassieker, blauw is perfect voor huis en tuin. Combineer met delfts blauwe vazen en potten. In je tuin kan je in het blauw met hoogte spelen. Pak hiervoor hoge alliums, voor de bodem muscari en daar tussen voor hyacinten.

Trendkleur: Blauw
Muscari
Allium
Hyacint

Trendkleur: Groen

Een andere blijvende trend is groen. Een klassieke kleur voor in de tuin en trendy in huis. De Jungle vibe gaat door in de tuin. Combineer tussen alle groene planten wat geel, geef het wat kleur. Maak gebruik van potten, kan je afwisselen waar je nog meer kleur wilt hebben. Geniet van je voorjaar in kleur.

trendkleur groen
Trendkleur: Groen
Narcis
Narcis
Tulp
Krokus

Meer lezen over

  • Elke jaar opnieuw weer genieten van je bloembollen! Lees hier meer
  • Dit is hoe jij het beste jouw voorjaarsbloeiers (najaarsbollen) kan planten. Lees hier meer
  • Bij elk potje past een bloembol, maar welke? Leer hier meer

Volg ons ook op: Instagram, Facebook, Youtube en Pinterest